Home » История

История

Станимир Кд е фирма с над 15 години опит и присъствие на пазара. Официален вносител на висококачествени,оригинални и алтернативни авточасти и масла на водещи европейски марки.В сътрудничество с около 10 фирми партньори фирмата постоянно разширява асортимента на предлаганите стоки и услуги.
Налагането на утвърдени марки води до стратегически предложения към клиентите ни като:

  • гаранция до 2 години
  • гъвкаво ценообразуване
  • отстъпки

-за сервизи от 25 до 45%
-магазини и клиенти – от 30 до 50%

  • удоволетвореност от обслужването

Нашата мисия е винаги да сме подготвени и да можем да задоволим вашите нужди.В наличност са и пълна гама каталози които да улеснят максимално клиента. Към момента фирмата има изградена търговска линия с доствки посока Кулата и постоянно набира нови партньори и дистрибутори.

Към месец март фирмата работи и за изграждане на уеб базиран каталог , посредством собственият си сайт,както и възможност за он-лайн поръчки и плащания.
Всяка година фирмата увеличава своя оборот и разширява асортимента на предлаганите услуги и части.През тези години тя се доказва като надежден и сигурен партньор,фактор на пазара на висококачествени резервни части. в услуга на своите клиенти, Станимир Кд предлага бързо обслужване от опитен и висококвалифициран екип и доставки на място със собствен транспорт.Фирмата разполага с централен магазин и склад в София,както и с два магазина в страната и изградена мрежа от дистрибутори.
Предстои отваряне на нови всекидневни линии с дежурни служители през цялата работна седмица,включително и официалните почивни дни.
При необходимост от експресна доствка поръчки се изпълняват чрез куриерски и автобусни фирми.

За тези години Станимир Кд и нейните партньори успяха да направят достъпни за нашият пазар продуктите на марки като Пемко, ZHIREX, JP Group. Единствен вносител с ексклузивни права за България.


Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/stanimirkd/www/root/wp-content/themes/stanimirkd/footer.php on line 3